Offertförfrågan

Kom med i gänget!

Vår vision är att bli den bästa arbetsgivaren i branschen. På Tempcon är du en del i laget. Vi arbetar dagligen med att skapa ”vi-känsla” och för att alla ska känna att de är en del i en spännande resa och sammanhang. Säkerhet och välmående står högt i vår prioritering och vi genomför ständigt åtgärder som förbättrar arbetsmiljön för våra anställda. På Tempcon kör du den mest moderna bilparken med hög teknisk utrustning. För oss är det nämligen oerhört viktigt med driftsäkerhet och komfort. Vi har kontinuerlig service på våra fordon och använder oss av trafiksäkerhetsverkets kravställningar vid anskaffande av nya fordon. Vi arbetar aktivt för att upprätthålla en trevlig arbetsmiljö och vi verkar för en jämnare könsfördelning inom våra verksamheter. Hos oss får du bra anställningsvillkor, vårt mål är att du ska känna dig trygg varje dag på din arbetsplats.

Lediga Tjänster

Vi söker ständigt nya chaufförer. Skicka in din ansökan direkt till något av våra dotterbolag. Vilka dessa är finner du här: Våra dotterbolag

"Vad är det som gör Tempcon till en bra arbetsplats?"

Den familjära stämningen mellan samtliga anställda på kontor och terminal. Att vi är som en enda stor familj, man kan vara sig själv och alla tar alltid tid för varandra. Energi och trygghet på arbetsplatsen med professionella personer man alltid kan lita på.
- Lisa Nordenhult Skärlund
Transportplanerare

"Vad skulle du säga är det bästa med att jobba för Tempcon?"

Möjligheten att utvecklas, friheten vi har samt gemenskapen. Trevliga kollegor, roliga arbetsuppgifter och en god stämning.
- Oskar Birgander
Trafikplanerare

"Hur skulle du beskriva dina kollegor och kulturen?"

Hjälpsamma, glada, stöttande kollegor, stimulerande arbetsuppgifter med mycket frihet under ansvar.
- Tina Swenson
Shared Service Center Ekonomi