Offertförfrågan

Kom med i gänget!

Vår vision är att bli den bästa arbetsgivaren i branschen. På Tempcon är du en del i laget. Vi arbetar dagligen med att skapa ”vi-känsla” och för att alla ska känna att de är en del i en spännande resa och sammanhang. Säkerhet och välmående står högt i vår prioritering och vi genomför ständigt åtgärder som förbättrar arbetsmiljön för våra anställda. På Tempcon kör du den mest moderna bilparken med hög teknisk utrustning. För oss är det nämligen oerhört viktigt med driftsäkerhet och komfort. Vi har kontinuerlig service på våra fordon och använder oss av trafiksäkerhetsverkets kravställningar vid anskaffande av nya fordon. Vi arbetar aktivt för att upprätthålla en trevlig arbetsmiljö och vi verkar för en jämnare könsfördelning inom våra verksamheter. Hos oss får du bra anställningsvillkor, vårt mål är att du ska känna dig trygg varje dag på din arbetsplats.

Förmodligen världens roligaste sommarjobb

Vi söker nu Sveriges bästa chaufförer med CE-behörighet till det som förmodligen är värdens roligaste sommarjobb. Du får chansen att se nya delar av Sverige samtidigt som du träffar nya människor. Du bidrar också till att hålla Sverige rullande och är en viktig del i de transportflöden som ser till att vi alla kan äta och leva. Då vi finns på många ställen runt om i Sverige har du chansen till ett sommarjobb nära dig. Hjärnarp, Mariestad, Mjölby, Linköping, Stockholm, Staffanstorp, Umeå och Ljungby är några av de orter där vi söker folk. Sommaren är redan här och vi gör löpande intervjuer och uttagningar så mejla oss redan idag på info@tempcongroup.se och bifoga ditt cv.

Du har:
CE-körkort
Truckkort
YKB
Digitalt förarkort

Du får:
Avtalsenlig lön.
Nya och fräscha fordon.
Träffa nya människor och uppleva nya miljöer.
Möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren på vissa tjänster.

Du är:
Flexibel
Noggrann
Ansvarstagande
Aktsam om fordon och gods.
Van vid att hantera bil och släp.
Van vid att möta olika människor i olika situationer.
Är du dessutom van vid att hantera tempererat gods ser vi det som en merit.

Lediga Tjänster

Vi söker ständigt nya chaufförer. Skicka in din ansökan direkt till något av våra dotterbolag. Vilka dessa är finner du här: Våra dotterbolag

"Vad är det som gör Tempcon till en bra arbetsplats?"

Den familjära stämningen mellan samtliga anställda på kontor och terminal. Att vi är som en enda stor familj, man kan vara sig själv och alla tar alltid tid för varandra. Energi och trygghet på arbetsplatsen med professionella personer man alltid kan lita på.
- Lisa Nordenhult
Transportplanerare

"Vad skulle du säga är det bästa med att jobba för Tempcon?"

Möjligheten att utvecklas, friheten vi har samt gemenskapen. Trevliga kollegor, roliga arbetsuppgifter och en god stämning.
- Oskar Birgander
Trafikplanerare

"Hur skulle du beskriva dina kollegor och kulturen?"

Hjälpsamma, glada, stöttande kollegor, stimulerande arbetsuppgifter med mycket frihet under ansvar.
- Tina Swenson
Ekonomiansvarig Klimat-Transport