Offertförfrågan

Våra bolag i Tempcon

Tempconkoncernen utgörs av en grupp innovativa och entreprenörsdrivna företag som är specialister på temperaturkontrollerad logistik och obrutna kylkedjor.

Tommy Nordbergh Åkeri, Hjärnarp

Tommy Nordbergh utför olika typer av logistikuppdrag med kärnverksamhet i tempererade livsmedelstransporter. Genom engagerade medarbetare och långsiktiga relationer erbjuds tjänster och helhetslösningar inom logistik som har minsta möjliga klimatpåverkan och som överträffar kundens förväntningar.

Kontaktperson Jonas Råstedt
Telefon +46 (0)431-44 90 40
E-post jr@tnordbergh.se

Läs mer

PG Lots, Linköping

PG Lots AB erbjuder tjänster inom bemanning, transporter, logistik och terminal samt verkstad. Kundrelationerna präglas av långsiktighet och nära samarbeten, vilket är ett bevis på företagets höga kvalitet.

Kontaktperson Ann-Sofie Törnqvist
Telefon +46 (0)13-14 64 00
E-post ann-sofie@pglots.se

Läs mer

Klimat Transport, Helsingborg

Temperaturkänsligt gods kräver logistiklösningar utöver det vanliga. Klimat-transport är specialister på obrutna kylkedjor, med snabba beslutsvägar, tillförlitlighet och hög kvalitet som kännetecken för företaget. Erbjudandet omfattar lager & terminal såväl som tempererade transporter.

Kontaktperson  Mats Söderström
Telefon  +46 (0)42 –15 33 15
E-post  mats.soderstrom@klimattransport.se

Läs mer

Claessons Transport, Ljungby

Claessons Transport AB grundades 2004 i Ljungby och har sedan dess växt till en betydande transportpartner på den svenska marknaden. Genom flexibla partnerskap erbjuds kunderna ansvarsfulla och miljövänliga logistiktjänster inom till exempel kyla & värme, distribution, direkttransporter, fjärrtransporter och lagerhållning.

Kontaktperson  Rickard Granqvist
Telefon  +46 (0)372 – 832 18
E-post  bokning@claessonstransportab.se

Läs mer

PL Fraktservice, Uddevalla

PL Fraktservice AB är ett transportföretag som startade 1994. Företaget utgår från Uddevalla och erbjuder i huvudsak kyl, frys och värmetransporter men även andra transportupplägg så som lager och terminal. Ett nära samarbete med kunden, där service och kvalitet står i fokus, är alltid det viktigaste.

Kontaktperson  Peter Lengrell
Telefon  +46 (0)522-66 56 00
E-post  peter@plfrakt.se

Läs mer

Sydfrys, Helsingborg

Sedan etableringen 1976 har Sydfrys vuxit till en betydande spelare på den svenska marknaden för tempererad logistik. Företaget har tre moderna och strategiskt belägna anläggningar för lagring, förädling och vidaretransport av kylda och frysta livsmedel. Med fullständig kvalitetssäkring och kontroll på hela logistikkedjan kan Sydfrys erbjuda kunderna behovsanpassade tjänster och lösningar.

Kontaktperson Fia Andersson
Telefon
  +46 (0)42-38 86 60
E-post  sydfrys@sydfrys.se

Läs mer

Mörarps Frystransporter, Helsingborg

Mörarps Frystransporter är beläget i Mörarp. Har en omsättning på 20 miljoner kronor samt 10 anställda. Företaget är grundat 1995 och utför idag alla typer av logistikuppdrag inklusive kyl- och frys transporter.

Kontaktperson Fia Andersson
Telefon
  +46 (0)42-718 80
E-post  mf@sydfrys.se

Logex, Umeå

Logex AB är ett expansivt logistikföretag med verksamhet i Norrland och med huvudkontor i Umeå. Bolaget bildades 2007 och är idag en stark aktör som erbjuder logistiktjänster till kunder runt om i Sverige med fokus på livsmedelstransporter. Erbjudandet omfattar även paketlösningar för lager, logistik och distribution utifrån kundernas specifika behov och önskemål. Logex har ca 110 medarbetare som genom högt engagemang och långsiktighet skapar lönsamma kundrelationer.

Kontaktperson Mattias Sundgren
Telefon
  +46 (0)90-10 00 66
E-post  info@logex.se

Läs mer

Tempcon Stockholm

Tempcon Stockholm är din lokala specialist om behovet är temperaturkontrollerad logistik. Vår verksamhet utgår från Tumba, där vi har en terminal som är anpassad för att hantera obrutna kylkedjor. Vi erbjuder allt från närdistribution till fjärrtrafik.

 

Kontaktperson  Cherie Svensson
Telefon  +46 (0)10-2078870
AdressTuna gårdsväg 11, 14743 Tumba
E-post  cherie.svensson@tempcon.se

B Andersson & Co åkeri, Göteborg

Sedan starten 1914 har B Andersson & Co åkeri levererat produkter från Fiskhamnen i Göteborg. Under åren har verksamheten utökats till att idag omfatta transporter av alla typer av främst kylda och frysta varor. Med sitt strategiska läge i hjärtat av staden och med sina två terminaler utgör B Andersson en strategiskt viktig del i Tempconkoncernen. Förutom distributionstrafik i Göteborgsområdet med omnejd och fjärrtrafik till flera orter inom Sverige erbjuder B Andersson regelbundna avgångar till Norge, Danmark, Finland och de Baltiska länderna.

Kontaktperson Bo Andersson
Telefon +46 (0)31-42 00 75
E-post bo@bandersson-akeri.se

Läs mer

Fiskhamnens åkeri AB, Göteborg

1958 startades verksamheten i Fiskhamnen i Göteborg och har sedan dess vuxit till att idag omfatta ca 30-talet ekipage och ett 45-tal anställda. Transporterna är i första hand inriktade mot tempererat gods med allt vad havet har att ge. Fiskhamnens åkeri trafikerar de flesta orter i Skåne, norra Götaland och Mälardalen. Förutom terminalen i Göteborg har vi även en terminal med distributionstrafik i Stockholm där 15 av våra medarbetare är stationerade. För Tempcon Group bidrar Fiskhamnens åkeri med ytterligare kompetens och resurser och stärker tillsammans med dotterbolaget B Andersson & Co åkeri vår ställning i Göteborgsområdet ytterligare.

Kontaktperson Jimmy Hellberg
Telefon +46 (0)31-704 14 64
E-post jimmy@fiskhamnens-akeri.se

Läs mer

Berneco Transport AB, Ängelholm

Berneco Transport bildades den 1 januari 1993 av Berne och Mattias Jönsson hemma i källaren i Ängelholm. Verksamheten är än idag specialiserad på tempererade transporter av framförallt frukt och grönt från BeNeLux-länderna. Returlasterna till Europa består bland annat av olika typer av pappersprodukter. Bolaget arbetar som speditör och sysselsätter
idag ett drygt 30-tal ekipage i sin trafik. För Tempcon Group är förvärvet av Berneco Transport det första steget ut på den europeiska marknaden för att nå vår ambition att finnas med i hela värdekedjan från producent till konsument.

Kontaktperson Jesper Rosén
Telefon +46 (0)431-44 95 50
E-post info@berneco.net

Läs mer