Offertförfrågan

PL Fraktservice utökar distributionstrafiken i Värmland och Dalsland

Tempconkoncernens dotterbolag i Uddevalla, PL Fraktservice, har under många år varit en stark aktör på Västkusten och i Bohuslän vad gäller distribution av tempererade varor vid sidan av fjärrtrafiken mot Skåne och Göteborg. Sedan några år tillbaka utökade man det geografiska området för sin distribution österut mot västra delarna av Skaraborg men även norrut mot Värmland och Dalsland. Under den senaste tiden har bolaget tecknat flera nya avtal som innebär att man kan utöka distributionstrafiken, framförallt norrut, med tätare turer och fler orter.

De nya avtalen är för oss på PL Fraktservice en bekräftelse på att vi gör rätt saker och att kunderna gillar det vi gör, säger Peter Lengrell, vd på PL Fraktservice. Vi är trovärdiga i vårt erbjudande till marknaden och med de nya avtalen kan vi nu utöka distributionstrafiken till 100 % mot Värmland och Dalsland.

Det utökade distributionsnätet innebär också att Tempconkoncernen stärker sin täckning över landet ännu mer och når även den viktiga gränshandeln mot Norge med tätare turer.