Offertförfrågan

Abbekås Transport & Logistiks verkstad överlåts till Sandströms Center

Från och med den 2 april kommer Abbekås Transport & Logistiks verkstad att överlåtas till den externa aktören Sandströms Center AB. Detta är ett steg i Tempcon-koncernens strategi att renodla verksamheten och fokusera på kärnkompetensen inom transport och logistik. 

Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken i Sverige. De har en växande skara av fullserviceanläggningar runt om i landet och har redan idag ett samarbete med Abbekås. Genom överlåtelsen av verkstaden kan Abbekås renodla sin verksamhet och fokusera på transporter, samtidigt som Sandströms kan expandera sin verksamhet i södra Sverige. 

Sandströms Center spelar redan en liknande roll i Widriksson Logistiks anläggning i Västberga, där de hanterar merparten av fordonsunderhållet. 

Genom dessa förändringar förstärker vi vår position som en ledande aktör inom temperaturkontrollerad transport och logistik i Sverige, samtidigt som vi säkerställer att våra fordon håller högsta möjliga standard. Vi ser fram emot ett gott samarbete som minimerar stillestånden på våra fordon.