Offertförfrågan

Claessons transport byter namn och adress

Tempcon Groups dotterbolag Claessons transport i Ljungby har bytt namn till Tempcon Ljungby. Samtidigt flyttar man till nya lokaler på Näsvägen 4 i anslutning till den av systerbolaget Tommy Nordbergh åkeri öppnade verkstaden. Namnbytet sker efter en tids förändringsarbete för att tydliggöra en nysatsning med förändrad organisation och ett förstärkt erbjudande till marknaden. Samtidigt blir man ännu tydligare i att man är en del av Tempconfamiljen.

Sedan tidigare har bolaget ett väl utvecklat distributionsnät som täcker större delarna av Småland och Halland kompletterat med trafik till och från Skåne. Till detta kan sedan naturligtvis läggas systerbolagens linjenät vilket innebär att man löser uppdrag som sträcker sig över hela Norden och ända ner till BeNeLux-länderna.

Även fortsättningsvis kommer bolaget erbjuda den höga servicenivå som man blivit kända för och de flexibla lösningar som kunderna är vana vid oavsett om det handlar om paket, bud eller gods.

– Som kund hos Tempcon Ljungby vill vi att kunderna fokuserar på det som de är bra på så hjälper vi dem med logistiken, säger Rickard Granqvist, vd på Tempcon Ljungby. Att hantera högvärdigt och temperaturkänsligt gods är vår vardag.

– Bolaget har ju en drygt 15 år lång historia så namnbytet nu ska ses lite som en nystart, fortsätter Granqvist. Samtidigt blir vi ännu tydligare i vårt erbjudande till marknaden då vi skräddarsyr uppläggen för våra kunder och målsättningen är även fortsättningsvis att hålla en hög lägstanivå vad gäller servicen till dem.