Offertförfrågan

Glad Påsk

Även om det är oroligt i omvärlden så blir det påsk även i år och nu är det första gången på ett par år som vi har möjlighet att träffas igen och hälsa på släkt och vänner utan några restriktioner.

Påsken, precis som jul och midsommar, är stora mathelger för oss och det är många som är inblandade för att se till att allt det vi behöver finns på butikernas hyllor. Chaufförer, lager- och terminalarbetare, trafikledare och många fler. Det här är en verksamhet som pågår sju dagar i veckan, 365 dagar om året så en påskhelg förändrar ingenting. Livsmedel och dagligvaror måste fram även då.

När många av oss andra sätter oss till rätta framför tv:n eller påskmaten är det dags för flera av våra chaufförer och andra att påbörja sitt arbetspass. Vi skänker en tacksamhetens tanke till dessa hjältar som gör ett viktigt jobb och håller Sverige igång.

Från oss på Tempcon Group och våra dotterbolag vill vi passa på att önska anställda, kunder, leverantörer och alla andra intressenter en riktigt Glad Påsk! Ta hand om er och era nära och kära!