Offertförfrågan

Gott Nytt År

Ytterligare ett år har gått och det var nog många av oss som förra årsskiftet hoppades på ett mer normalt år 2021 men det har varit ett år då vi fortsatt har fått förhålla oss till pandemin. Samtidigt kan vi se tillbaka på ett spännande år för Tempcon då vi har fått många nya affärer, utvecklat relationen till befintliga kunder och hälsat fyra nya dotterbolag välkomna till familjen. Om ett par veckor kommer du kunna ta del av hur vår koncernchef Christian Hallberg summerar året som gått på vår YouTube-kanal.

2022 är fortfarande ett oskrivet blad men det vi med säkerhet vet är att Tempcon kommer fortsätta sin resa mot att bli Nordens ledande transportör av tempererade produkter. Det kommer också bli ett år där hållbarhetsfrågorna fortsatt är i fokus och där vi med engagemang kommer fortsätta arbetet med att utveckla våra tjänster tillsammans med våra kunder vilket skapar en trovärdighet och långsiktighet för våra samarbeten.

Med detta vill vi önska alla våra kunder, medarbetare, leverantörer och övriga samarbetspartners ett riktigt Gott Nytt År.