Offertförfrågan

Gott Nytt År & Året som gått

När vi summerar 2022 kan vi glädjas åt att pandemin klingade av i början av året men att vi istället drabbades av krig i Europa, skenande energipriser och räntor som stadigt höjts till nya nivåer som vi inte har sett på många år. Samtidigt kan vi se tillbaka på ett spännande år för Tempcon då vi har fått många nya affärer, utvecklat relationen till befintliga kunder och konsoliderat delar av verksamheten för bättre lönsamhet och större kundnytta.

Tempcon Groups koncernchef, Christian Hallberg, sammanfattar året som gått i den video som du kan se HÄR.

2023 är fortfarande ett oskrivet blad men det vi med säkerhet vet är att Tempcon kommer fortsätta sin resa mot att bli ledande i Norden vad gäller temperaturreglerade logistiklösningar. Även 2023 kommer bli ett år där hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och där vi med engagemang kommer fortsätta arbetet med att utveckla våra tjänster tillsammans med våra kunder vilket skapar en trovärdighet och långsiktighet för våra samarbeten.

Med detta vill vi önska alla våra kunder, medarbetare, leverantörer och övriga samarbetspartners ett riktigt Gott Nytt År.