Offertförfrågan

Gott Nytt År

Återigen har ett år passerat och när vi nu summerar 2023 kan vi se tillbaka på ett år där vi verkar i en fortsatt orolig omvärld och där många människor påverkas av den lågkonjunktur vi befinner oss i. Samtidigt kan vi se tillbaka på ett spännande år för Tempcon då vi har fått många nya affärer, utvecklat relationen till befintliga kunder och fortsatt arbetet med att konsolidera verksamheter för bättre lönsamhet och större kundnytta.

2024 är fortfarande ett oskrivet blad men det vi med säkerhet vet är att Tempcon kommer fortsätta resan mot att bli ledande i Norden vad gäller temperaturreglerade logistiklösningar. Även 2024 kommer bli ett år där hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och där vi med engagemang kommer fortsätta arbetet med att utveckla våra tjänster tillsammans med våra kunder vilket skapar en trovärdighet och långsiktighet för våra samarbeten.

2024 är också den gröna träddrakens år enligt den kinesiska kalendern. Draken är född under tecknet för lycka och har alla möjligheter att nå framgång samtidigt som den är intelligent och beslutsam. Bra egenskaper, om man tror på dem, för kommande verksamhetsår.

Med detta vill vi önska alla våra kunder, medarbetare, leverantörer och övriga samarbetspartners ett riktigt Gott Nytt År.