Offertförfrågan

Håkan Landgren ny vd för Abbekås Transport & Logistik

Håkan Landgren har utsetts till ny vd på Tempcons dotterbolag Abbekås Transport & Logistik. Han tillträder tjänsten den 22 april 2024. Thomas Wallin-Jönsson, nuvarande operativ chef, utses samtidigt till vice vd.  

Håkan Landgren har en gedigen bakgrund inom transportbranschen. En karriär som startade bakom ratten hos Ry Trans och han har efter det haft ledande roller på Nowaste Logistics och Stay Fresh Sweden AB, de senaste åren som vd. Han har en stark passion för logistik och brinner för att driva verksamheter framåt med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet.  

Att få möjligheten att leda Abbekås Transport & Logistik är en spännande utmaning som jag ser fram emot med stor förväntan, säger Håkan Landgren, tillträdande vd på Abbekås Transport & Logistik. Jag fastnade för företagets starka familjära kultur och dess engagemang för hållbar utveckling. Mitt fokus kommer att vara på att fortsätta stärka och utveckla vår verksamhet, i linje med både Abbekås och Tempcon-koncernens ambitioner.

– Vi är glada att välkomna Håkan Landgren till Tempcon-familjen. Håkan har en gedigen branscherfarenhet och en stark ledarskapsprofil, säger Christian Hallberg, koncernchef på Tempcon Group. Tillsammans med Thomas som vice vd, ser jag fram emot en framtid där innovation, hållbarhet och tillväxt står i fokus.   

I samband med Håkans tillträde, kommer Thomas Wallin-Jönsson, nuvarande operativ chef på Abbekås Transport och Logistik att anta rollen som vice vd. Thomas, som har sitt hjärta i den operativa verksamheten, blir en värdefull partner till Håkan och tillsammans utgör de ett starkt ledarteam för Abbekås Transport och Logistik.