Offertförfrågan

Klimat-Transport tar över terminal i Stockholm

Från och med den 1 februari tar Klimat-Transport från Helsingborg över Tempcon Stockholms terminal i Tumba på ca 1700 m2 kyld yta. Tempcon Stockholm kommer fortsätta utgå från lokalerna och fokusera på sin distributions- och fjärrtrafik.

Klimat-Transport har i över 20 år drivit sin terminal och lagerverksamhet i Helsingborg och utvecklat en nära relation till sina kunder. Engagerad personal och en vilja att tillsammans med kunderna utveckla klimatsmarta logistiklösningar har varit ett framgångskoncept. Nu tar man med sig sin kunskap för att utveckla verksamheten vid Tempcon Stockholms terminal i Tumba. Målsättningen är hög då man inom några år vill skapa en högkvalitativ anläggning för livsmedelslogistik i Stockholmsområdet. Intresset från befintliga kunder till Klimat-Transport är stort inför övertagandet då många idag saknar ett bra alternativ i regionen för sina verksamheter.

Tempcon Stockholm får nu möjlighet att helt fokusera på sin trafik som i dagsläget omfattar fjärrtrafik mot Göteborg, Västerås och Borlänge samt distributionstrafik som når hela Storstockholmsområdet ända upp till Roslagen, ut till kustbandet och ner till Nyköping.