Offertförfrågan

Logex stärker teamet

Tempcon Groups nordligaste dotterbolag Logex, med säte i Umeå, har under den senaste tiden fått flera nya uppdrag och förstärker nu sitt team med tre rutinerade medarbetare. Mattias Sundgren, vd på Logex, säger att med dessa tre rekryteringar har vi nu ett stabilt gäng som kommer kunna leverera under en lång tid framåt.

Joakim Lindberg har ett långt förflutet inom transportnäringen och började sin bana som chaufför i mitten av 90-talet. Han har sedan dess haft flertalet ledande befattningar med ansvar för transporter av så vitt skilda produkter som drivmedel och återvinningsmaterial. Närmast kommer Lindberg från en roll som tjänstesäljare på Wist Last & Buss AB som är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. På Logex kommer Lindberg gå in i rollen som fordonsansvarig för bolagets 70-tal enheter samtidigt som han får personalansvar för trafiken mot Stockholm och Gävle som omfattar cirka 30 personer.

Med nya uppdrag och ökade volymer är det av största vikt att man har koll på det som går in och ut från terminalerna. Här får Peter Lund en viktig roll som godsflödesansvarig. Lund har under större delen av sitt yrkesliv arbetat med logistik och har en gedigen erfarenhet av att hantera ingående och utgående volymer. Nu med Lund på plats kommer våra kunder kunna känna sig ännu tryggare i att rätt saker kommer till rätt ställen i rätt tid utan skador, säger Mattias Sundgren.

Den tredje nya spelaren i Logexlaget är Lina Ternbrink. Hon har under många år arbetat som transportledare med erfarenhet av både nationella och internationella transporter. Ternbrink kommer ansvara för bolagets samtliga mellantransporter och också stötta de övriga trafikledarna. Utöver det rent operativa kommer hon också ta över ansvaret för en större del av transportadministrationen.

Med rekryteringen av Joakim Lindberg, Peter Lund och Lina Ternbrink är vi hemma bemanningsmässigt, säger Mattias Sundgren. Nu kan vi fortsätta trimma organisationen och tillsammans flytta fram våra positioner.