Offertförfrågan

Ny vd på Klimat-Transport och Syd Frys

Peter Möller tillträder som ny vd på Klimat-Transport och Syd Frys i mars 2024. Peter kommer senast från rollen som operativ chef på Scan Global Logistics och har lång erfarenhet som vd på Nagel-Group och Eurolink. Nuvarande vd, Mats Söderström kliver in i en ny roll som affärsutvecklare inom Tempcon Group.

–  Vi är glada att välkomna Peter Möller till Klimat-Transport och Syd Frys. Peter har en gedigen bakgrund inom logistikbranschen och en stark meritlista, säger Christian Hallberg, koncernchef på Tempcon Group. Peter har den kompetens och de erfarenheter som krävs för att leda Klimat-Transport och Syd Frys i sin fortsatta expansion.

-Jag är glad och stolt över att få ta över som vd för Klimat-Transport och Syd Frys, säger Peter Möller. Bägge bolagen är välskötta och framgångsrika företag med en stark position på marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna och ledningen vidareutveckla bolagen och nå våra mål.

Mats Söderström har på egen begäran bett om att få lämna vd-rollerna på Klimat-Transport och Syd Frys. Mats har arbetat på Klimat-Transport i 20 år varav 10 år som vd. Under den tiden har bolaget haft en mycket god tillväxt och genomgått en betydande utveckling när det gäller bland annat IT-kompentens, verksamhetsstyrning och hållbarhet.

I sin nya roll kommer Mats ha ett fortsatt ansvar för Klimat-Transports kunder. Dessutom kommer han att utveckla nya affärer och kundrelationer även för andra Tempcon-bolag. Mats kommer att ha ett särskilt fokus på att vidareutveckla Klimat-Transport, Syd Frys och koncernens 4pl-lösningar.

–  Jag vill tacka Mats Söderström för hans framgångsrika insatser som vd för Klimat-Transport, säger Christian Hallberg. Mats har gjort ett stort avtryck på Klimat-Transport och jag är övertygad om att han kommer att göra viktiga insatser i sin nya roll som affärsutvecklare inom Tempcon Group.