Offertförfrågan

Nytt lagerhanteringssystem förenklar hanteringen

Två av Tempcon Groups största aktörer vad gäller lager, terminal och logistiklösningar, Klimat-Transport och Logistik AB med anläggningar i Helsingborg och Tumba samt Sydfrys AB med huvudanläggning i Mörarp, har valt ett nytt lagerhanteringssystem – Ongoing WMS. Systemet är ett webbaserat lagerhanteringssystem för företag som arbetar med 3PL såväl som E-handel.

Fredrik Einarsson, vd på Ongoing Warehouse, säger på bolagets hemsida att ”många av Tempcon Groups bolag växer framgångsrikt nu vilket gör det extra roligt att få dem som kund”.

Jag var förvånad över hur snabbt vi kom igång med det nya systemet, säger Mats Söderström, vd på Klimat-Transport och Logistik AB. En av de stora fördelarna med Ongoing WMS är att systemet integrerar med våra kunders ERP-system och webshopar. Det integrerar även mot vårt transportsystem vilket innebär att vi kan eliminera en hel del av vårt administrativa arbete.

Läs gärna Ongoing Warehouses pressmeddelande här: Scandinavian logistic giant Tempcon selects Ongoing Warehouse as WMS-supplier.