Offertförfrågan

PL Fraktservice utsett till Länets Företagare 2023

Tempcons dotterbolag PL Fraktservice har utsetts till Länets Företagare 2023. Det är Bolagsinspektionen tillsammans med Sveriges Företag som utsett PL Fraktservice efter sin årliga genomgång av samtliga svenska bolag utifrån sju kriterier. Dessa är kreditvärdighet, ägare, styrelse, tillväxt, ranking i aktuell bransch, vinstdrivande och bolagsvärdering.

PL Fraktservice blev en del av Tempcon redan i september 2018 och har sedan dess haft en stadig utvecklingskurva även om åren under pandemin bjöd på många tuffa utmaningar. Dessa klarades av genom ett aktivt arbete på daglig basis vad gäller kunder och resurser.

Bolaget har under alla år haft ett tydligt fokus på långsiktiga relationer med sina kunder samtidigt som man alltid prioriterat arbetsmiljön för sina anställda och varit lyhörda för deras behov och önskemål. Ett arbete som den sedan januari nytillträdde vd:n Peter Friberg fortsätter. Han må vara ny på sin position men har varit verksam inom bolaget i närmare 25 år.

– Utnämningen till Länets Företagare 2023 är en bekräftelse på att vi gör rätt saker, säger Peter Friberg, vd på PL Fraktservice. Och det är också ett erkännande för vår fantastiska personal. Utan dem hade vi aldrig fått den här utmärkelsen.