Offertförfrågan

Starkt namn stärker Tempcon i Norrland

Ulf Arvidsson har den 1 september tillträtt rollen som produktionschef för Tempcon Norrland. Arvidsson har ett långt förflutet inom transportbranschen med ett flertal ledande roller som plats- och distriktschef samt transportchef. Han kommer senast från rollen som distriktschef hos Kyl- & Frysexpressen Nord.

Arvidsson tillför gedigen kunskap och kompetens till organisationen med över 25 års erfarenhet från branschen. Han brinner för partnerskapet och vill arbeta nära både kunder och underleverantörer. Samtidigt är det viktigt för honom att ta vara på den kompetens som finns i organisationerna och lyfta medarbetarskapet långt fram.

– Den mest spännande utmaningen vi har nu är den kulturresa som vi har framför oss. Att få ihop helheten med de tre bolag Tempcon har i Norrland idag till ett starkt varumärke, säger Ulf Arvidsson, nytillträdd produktionschef för Tempcon Norrland. Vi har tre bolag med olika bakgrund och nu ska vi enas under samma flagga.

– Att få in Ulf i organisationen känns som en fantastisk tillgång och möjlighet, säger Christofer Mattsson, vd för Tempcon Norrland. Vi har en utmanande men samtidigt mycket spännande resa framför oss här i Norrland där Ulfs kompetens och erfarenheter kommer komma till nytta.

– Vi har idag tre bolag i Norrland, Tempcon Norrland, Logex och Food Cargo Nord, vår målsättning är att samordna dessa bolag så vi kan stärka vår organisation och position och skapa ett tydligt erbjudande till våra kunder, säger Christian Hallberg, koncernchef för Tempcon Group. Att Ulf vill vara en del av den resan och bidra med sina kunskaper ser vi som mycket positivt.