Offertförfrågan

Årets första nyhetsbrev är här

Du vet väl om att du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev om du scrollar längst ner på vår hemsida och registrerar dig eller skickar ett mejl till info@tempcongroup.se.

Vår koncernchef Christian Hallberg sammanfattar här kort årets första månader.
I årets första nyhetsbrev kan du läsa om vår fortsatta tillväxtresa. Vid årsskiftet förvärvade vi det anrika Abbekås Åkeri med en historia ända tillbaka till 1920-talet. Vi är glada och stolta över att Abbekås blivit en del av Tempconfamiljen och tillsammans kan vi fortsätta utveckla verksamheten. Redan under de första månaderna har vi skapat flera nya samarbeten inom koncernen. Detta skapar värde för både oss själva och för våra kunder. Vi kommer fortsätta vår tillväxt via nya förvärv av bolag som kompletterar vårt kunderbjudande och som samtidigt delar våra värderingar.

Vi växer också via nya spännande kunduppdrag. Vår inriktning att erbjuda fossilfria transporter har tagits väl emot på marknaden och vi har glädjen att få starta flera nya kunduppdrag under det första halvåret. Vi erbjuder flera alternativa och fossilfria drivmedelslösningar såsom biogas (LBG) och förnybar diesel (HVO) samt rena elfordon. Vi erbjuder numera även CO2-neutrala terminal- och transporttjänster. Detta genom att klimatkompensera motsvarande den mängd CO2 som uppdraget medför. Läs gärna mer om vårt miljö- och hållbarhetsarbete i Hållbarhetsredovisningen för 2020 som du finner här.

I takt med att vi växer så bygger vi också en starkare organisation. Både via interna såväl som externa rekryteringar. Koncernfunktioner stödjer våra affärsdrivande verksamheter så att vi kan fortsätta att utvecklas inom flera områden, t ex försäljning, produktion, IT och hållbarhet.