Offertförfrågan

Mats Söderström utsedd till ny affärsutvecklare inom Tempcon Group

Tempcon Group har utsett Mats Söderström till ny affärsutvecklare. I sin nya roll kommer Mats att fokusera på att öka koncernens försäljning och kundnöjdhet, med fokus på hållbara lösningar.

Mats Söderström har en lång och framgångsrik karriär inom Tempcon Group. Han har senast haft rollen som vd för Klimat-Transport och Syd Frys, där han har visat prov på starkt ledarskap och en förmåga att bygga lönsamma kundrelationer. Mats brinner för att skapa affärsnytta och att överträffa kundernas förväntningar, alltid med fokus på hållbarhet och minskad miljöpåverkan.

I sin nya roll kommer Mats ha ett fortsatt ansvar för Klimat-Transports kunder. Dessutom kommer han att utveckla nya affärer och kundrelationer även för andra Tempcon-bolag. Mats kommer att ha ett särskilt fokus på att vidareutveckla Klimat-Transport, Syd Frys och koncernens 4pl-lösningar.

– Mats är en mycket kompetent person som jag har haft förmånen att samarbeta med under många år, säger Christian Hallberg, koncernchef på Tempcon Group. Han har en unik förmåga att bygga starka kundrelationer och skapa affärsnytta. Mats brinner för hållbarhet och har alltid fokus på att minska vår miljöpåverkan. Jag är övertygad om att han kommer att bli framgångsrik i sin nya roll som affärsutvecklare.

– Jag är glad och entusiastisk över att ta mig an den här nya utmaningen, säger Mats Söderström, tillträdande affärsutvecklare på Tempcon Group. Tempcon Group är ett framgångsrikt företag med en stark värdegrund. Jag ser fram emot att arbeta med mina kollegor för att vidareutveckla vår verksamhet och skapa ännu mer värde för våra kunder. Jag är fast besluten att bidra till att Tempcon Group blir den ledande partnern inom temperaturkontrollerad logistik i Norden.

Mats Söderström tillträder sin nya roll i mars i samband med att Peter Möller tillträder som vd för Klimat Transport och Syd Frys.