Offertförfrågan

Tempcon Stockholm startar nytt flöde

Tempconkoncernens yngsta dotterbolag, Tempcon Stockholm, har sedan första februari, då Klimat-Transport tog över terminalverksamheten i Tumba, fokuserat fullt ut på sin kärnverksamhet. Den består av distribution i Storstockholmsområdet med omnejd samt fjärrtrafik till Borlänge, Västerås och Göteborg. Nu startar man upp ett nytt flöde i ett för bolaget nytt segment, distribution av matkassar till privatpersoner.

Verksamheten är framförallt förlagd till eftermiddagar och kvällar. Det innebär att fordonen kan nyttjas för vanlig distribution övrig tid på dygnet. När uppdraget är fullt utvecklat inom några veckor kommer Tempcon Stockholm ha tagit fem nya distributionsbilar i drift.

Vår samarbetspartner ser oss som det trovärdigaste alternativet i området utifrån den satsning vi gör på Stockholmsområdet, säger Cherie Svensson, vd på Tempcon Stockholm. Engagemanget från medarbetarna har varit stort och tillsammans ska vi göra något riktigt bra av detta.

Genom Tempcon Stockholms nya flöde öppnar Tempconkoncernen dörren till ytterligare ett transportsegment med direktleveranser till privatpersoner.